Buitengevelisolatie

Isoleren aan de buitenzijde is de allerbeste

Met het isoleren van uw woning bespaart u energie en dus geld. Een goede buitengevelisolatie kan daarbij enorm helpen. Daar waar veel mensen kiezen voor een investering in energie uit de zon, vergeten vele de basis: een goed geïsoleerde woning. Wanneer je minder energie verbruikt, hoeft er immers ook minder opgewekt te worden. Buiten de energiebesparing en lagere stookkosten, stijgt ook het leefcomfort en de gezondheid.

Buitengevel isolatie Heerhugowaard

Isoleren aan de buitenzijde is de allerbeste. Er gaat geen leefruimte verloren en kou en regen worden direct buiten de constructie gehouden. Ook zomers zal de warmte langer buiten blijven.

RC Waarde verhogen met goede buitengevelisolatie

RC waarde staat voor Resistance Construction, oftewel de thermische weerstand van een constructiedeel. De RC waarde verhogen van RC 0,3 naar RC 2,5 levert een energiebesparing op gevels van ongeveer 85%. Nieuwbouw moet tegenwoordig aan een waarde van RC 4,5 voldoen. Meest voorkomende diktes die wij verwerken variëren tussen de 10-15cm.

Wij bieden twee isolatiesystemen,. Beide zijn voor zowel nieuwbouw als na-isolatie van een bestaande woning geschikt. De systemen horen bij de beste die aangeboden worden in de markt. Hoogwaardige materialen die perfect op elkaar zijn afgestemd dus absolute zekerheid.

Afwerking gevelisolatie

Voor het afwerken met een organische sierpleister en zelfreinigende gevelverf gebruiken wij het STO systeem. Daaronder aangebracht de EPS isolatieplaat met een mortel en weefsel laag. Dit is ons meest gekozen systeem en is prijstechnisch ook het meest aantrekkelijk.

Als ecologische keuze hebben we een houtvezel isolatie plaat. Deze heeft als extra een hoge geluidsisolatie en houd door de hout eigenschappen warmte langer vast. Het naturewall-systeem bestaat uit een mortel weefsel laag afgewerkt met een minerale fijn schuurpleister en een ecologisch verfsysteem. Super strak eindresultaat, echt prachtig!

Buitengevelisolatie Warmenhuizen
Buitengevel isolatie Callantsoog

Om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren laten wij in de meeste gevallen een stalen vaste gevel steiger plaatsen. Met een stabiele ondervloer kan er veilig en efficiënt gewerkt worden. Vaak voert de opdrachtgever in combinatie met ons het houtschilderwerk ook direct uit.