Kelder laten stucen

En vochtdicht maken

Een kelder is een prachtige ruimte in een woning. Als plek om wijn te lageren die zich kan ontwikkelen tot dat speciale moment daar is om gedronken te worden. Een kelder is ook prachtig om een professionele mancave te vestigen of gewoon om de warmte pomp te plaatsen.

mancave-stucwerk-1.jpg
kelder stucen

Zowel die wijnkelder als de mancave kunnen wij schitterend in stijl maken. Denk aan een gewelf plafond, leuke nisjes of decoratief stucwerk. Met het gebruik van de juiste kleuren en materialen kan er heel veel sfeer gemaakt worden.
Er is heel veel mogelijk, leuk om samen over na te denken.

Stuken in de kelder

Kelder vochtdicht maken

Maar wat als de kelder al jaren vochtig en muf is of het water zelfs een meter hoog staat. Wij hebben de oplossing en tot nu toe hebben wij elke kelder nog dicht gekregen. Al is dat nooit helemaal zeker, de onderliggende constructie is ook bepalend voor het succes.

Het waterdicht maken van een kelder is voor ons altijd een leuke uitdaging, het gevecht tegen het water. Als een soort detective zoeken we naar sporen en behandelen we de doorslag plekken. Ons systeem wat we gebruiken is kostbaar maar heel goed. Het is natuurlijk heel prettig wanneer vocht en schimmel de deur uit zijn, de kelder kan weer benut worden.

SAM_2545.jpg

Ook wanden op de begaande grond met optrekkend vocht ter hoogte van het grond niveau kunnen wij behandelen. Door de wanden te injecteren creƫren we een laag die het vocht tegenhoud. De capillairen (haarvaatjes) in de steen worden afgesloten, vocht transport is niet meer mogelijk.