Elke dag blij met uw keuze!

Onze werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we om wat voor werkzaamheden het gaat. Dat kan zijn een complete woning, een kantoor of bij wijze van spreken een meterkast. We overleggen dan ook of er reeds een uiterlijke opleverdatum bekend is. Zo kunnen we direct inschatten of we in de klus binnen het tijdspad kunnen realiseren.

Werkwijze-1-scaled.jpg

Vervolgens maken we vrijwel altijd een afspraak om ter plaatse de klus te komen bekijken. Wanneer het om nieuwbouw gaat maken we een afspraak om de tekening samen door te nemen. Dat kan bij u thuis of bij ons op kantoor in Tuitjenhorn. Tijdens onze afspraak kunnen we uw wensen bespreken en ook onze idee├źn aanreiken. We hebben prachtige vaak onbekende producten die er iets unieks van zullen maken. Ook kunnen wij u wanneer gewenst in contact brengen met andere bedrijven/vakgebieden binnen ons netwerk.

Werkwijze-2-scaled.jpg

Nadat de wensen duidelijk zijn geworden meten we het werk in. Bij ons geen natte vinger werk maar alles exact op basis van de vierkante meters uitgerekend. Zo kunnen we de exacte hoeveelheid materialen inkopen en hebben we een eerlijke prijs. De gegevens werken we uit tot een vrijblijvende offerte en sturen die naar u toe.

Werkwijze-3-scaled.jpg

Zodra wij de offerte getekend retour hebben ontvangen plannen wij de klus in. Daar is niet altijd direct een exacte dag voor te noemen maar we houden altijd rekening met de opleverdatum. Voor het buitenwerk zijn we ook afhankelijk van de weersvoorspellingen.

Als we starten op de klus komen we meestal om 7.30 in de ochtend. We pakken alle spullen uit onze bedrijfsbus en gaan er iets moois van maken!