Pandomo/Betonlook

Pandomo is een exclusieve wandafwerking. Wij passen Pandomo toe op die wanden waar men normaal voor tegels zou kiezen. Pandomo heeft een mooie ei-glanzende uitstraling met reliëf maar voelt glad aan. Het is een betonlook uit het boven segment van de markt. Pandomo is naadloos en doordat het behandeld word met steenolie perfect schoon te houden. Iedere wand is uniek naar de hand van de meester.

Pandomo keuken in Heerhugowaard
Pandomo keuken in Heerhugowaard

Ruim 30 verschillende kleuren om uit te kiezen

Wij zijn in 2007 gestart met de verwerking van Ardex Pandomo. Voor velen nog onbekend maar voor ons dus zeker niet. Ondertussen hebben we ontelbaar veel keukens, badkamers en toiletten gemaakt. Ieder wandje met zijn eigen unieke karakter. Wat Pandomo voor ons leuk maakt is het gebruik van kleur. Denim blue, donker rood, licht grijs, zwart of zelfs paars. Soms gewaagde kleuren maar wel heel gaaf. Totaal hebben we circa 30 kleuren om uit te kiezen. Allemaal wel overwogen kleuren samengesteld door de specialisten van Ardex.

Pandomo-haard-2.jpg

Een goede ondergrond

Voor het aanbrengen beoordelen wij de ondergrond. Meestal pleisteren we deze nog over om een gelijke ondergrond te krijgen. In sommige gevallen kunnen we over de tegels heen werken. Dat scheelt veel sloop en herstel werk. We pleisteren dan vooraf een ander Ardex product in de onderlaag.

Betonlook-Heerhugowaard-2.jpg

Pandomo in natte ruimtes

De douche hoek hoewel veel gevraagd doen wij niet met Pandomo. Het intensieve gebruik met water en de huidvetten zijn op termijn een probleem. Enkele grote tegels en degelijke kit naden bieden daar meer zekerheid. De andere wanden zijn geen probleem, ze geven de badkamer een zeer luxe hedendaagse uitstraling.

Pandomo achter de keuken brengen wij in principe altijd aan voordat de keuken staat. Het resultaat is dan mooier, we kunnen meer kracht zetten met de verwerking omdat we er korter op staan. Ook kunnen we de keuken niet beschadigen en kan de keuken man bij plaatsing direct het blad af kitten.

Pandomo-keuken-2.jpg