Elke dag blij met uw keuze!

Stukadoorsbedrijf Bruin

Maatwerk in vakmanschap

Stukadoorsbedrijf Bruin is een gerenommeerd bedrijf in de kop van Noord-Holland gevestigd in Tuitjenhorn. Een klein familie bedrijf met vader Peter en zoon Frans aan het roer. Ons werkgebied is beperkt tot circa 15km van onze werkplaats.

Onderschrift #1

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Onze klant en vakmanschap staan daarbij centraal. Wij opereren op alle terreinen van ons vakgebied. Met daarbij enkele duidelijke in het oog springende kwaliteiten Zoals de particuliere bouw/verbouw en restauratiewerk, reeds vele malen herstelden wij ook monumentale panden.

Stukadoorbedrijf Bruin ziet zichzelf als een belangrijke schakel in het bouwproces. Stukadoorsbedrijf Bruin denkt mee, adviseert en heeft een actuele visie op de decoratieve onderdelen van uw project. Korte communicatielijnen & een no-nonsense aanpak vormen de karakteristieke trekken van het bedrijf die door onze klanten bijzonder gewaardeerd worden. Door middel van bijscholing zijn wij steeds in staat om de modernste technieken toe te passen. Met daarbij de nieuwste producten. Want ons mooie vak is dynamisch en er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen.

Onderschrift #3
Onderschrift #2

Neerlandsch Stucgilde

Als leden van het Stucgilde willen we de kwaliteit van restauratief en decoratief stukadoorswerk bevorderen. Dit doen we door onderling expertise, vak- en materiaalkennis uit te wisselen. Ook beheren we gezamenlijk een deel van de originele Silberling collectie uit de late 19e en vroege 20e eeuw, een verzameling mallen en gietstukken voor stucornamentiek van allerlei -historische stijlen die op grote schaal zijn te vinden in het Nederlandse woonhuis.

De Gildeleden hanteren gedragsregels zoals die bij ‘oude gilden’ vanzelfsprekend waren: samenwerken om de kwaliteit van het product te bewaken en te bevorderen. Natuurlijk zijn we wel van deze tijd: elk lid blijft zich bekwamen in nieuwe en oude vaktechnieken. En in nieuwe en oude materialen.

Plafond-Dirkshorn-10.jpg

Noa garantie

De NOA garantie geeft vertrouwen en biedt zekerheid. Klanten verlangen en verdienen een goede kwaliteit van product en dienst. In het bijzonder moeten particuliere opdrachtgevers goed geïnformeerd worden over de gebruiksmogelijkheden van de producten en diensten van een bedrijf dat NOA-Afbouwgarantie geeft. Daarnaast wordt vaak garantie verlangd en moet de overeenkomst voor alle partijen eerlijk en objectief zijn. Betrouwbaarheid is voor consumenten van grote betekenis. Doordat wij de voorwaarden in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis hebben opgesteld geeft dat nog net wat meer vertrouwen dat de afspraken met een NOA-bedrijf goed geregeld zijn.